Summa sidvisningar

söndag 23 juni 2013

Gratis är gott...

och det kan vara riktigt,  riktigt bra också. Denna midsommarafton var vi i Gotlandsänget vid Botaniska trädgården och firade traditionsenlig midsommar med folkdansgille, dans kring stången och underhållning av bl a Glimra. Fikakorg och jordgubbar så klart.
Senare på kvällen var vi på Munkkällaren och lyssnade på Dan Granero Band från Australien. Helt outstanding jävla bra band. Dan spelar gitarr som en rockgud, basisten lika så, han spelade dessutom med hela kroppen(svårt att beskriva) Trummisen är från Gotland, Jesse(James)Johnsson en duktig sork minsann.
Midsommardagen gick vi först till Kallis för en premiäröl men det var så blåsigt där och "bara" DJ så vi gick vidare till Sjumastaren/Lås&Bom, gamla fängelset i Visby. Där var det lä och ett bättre drag för där spelade Adams Family, ett gotländskt band med säkra musiker, sångare och sångerska, Dessutom var de roliga och hade knasiga, säkert var det hemgjorda, vitsar.
Efter det gick vi till Munken och lyssnade än en gång på Dan Granero Band, passade på när de ändå kommit så långt ifrån och var så himla bra. Hey Joe, The wall och en massa gamla godingar samt eget material. Har en signerad skiva med hälsningen Happy Midsommar from Dan.
De kommer tillbaka i juli, då ska i alla fall jag dit igen.
Så denna midsommar har jag fått så mycket bra musik och detta helt gratis. Tack alla arrangörer som ordnar detta smörgåsbord av musik, det är uppskattat av många.

Ha de gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar