Summa sidvisningar

torsdag 13 februari 2014

Den gröna avundsjukan...

Har gått arbetslös i ett år drygt och känner mig ibland värdelös och dum i huvet som inte lyckas hitta ett jobb men jag tror jag kan va lugn. Det finns de som är dummare och mer värdelösa än mig.

Varför får Region Gotlands ansvariga göra så dumma saker, så dumma att jag blir mörkrädd och funderar starkt på att flytta här i från.

Frågan är också varför en enskild person kan överklaga och påverka så pass stora beslut in absurdum. Det går att rasta hunden över allt, ta bara med en bajspåse. Om det är tält eller  villavagn spelar ju ingen roll.

Grön avundsjuka, det är bara grön avundsjuka.

Nu blir det ännu fler som står utan jobb i sommar. Bra jobbat RG. För om ni ska driva campingen har ni har väl bara praktikplatser åt unga, eller?

Visby Strandby och Snäck är ju ett av de ställen vi som gotlänningar med stolthet har kunnat rekommendera. Innan Pigges tid där höll man tyst om Snäck. Lika så med Norderstrand, förut var det skamfläckar.

I min värld har jag lärt mig att åtminstone försöka skaffa en egen åsikt och vi har bott en helg i villavagn på Snäck och det var toppen. Vi tältade på Norderstrand i somras och det var kanon.
Ännu när vi bodde i Väte kunde det hända att vi tog in på hotell i Visby t ex Strand Hotell, Villa Borgen och Gute. 500 000 turister kan inte ha fel, som vi brukar säga, så varför åka härifrån. Vi har hyrt stuga i Slite Strandby och det var suveränt, en så jävla bra idé, drömstuga.

Tillbaka till villavagnarna:
Varför gör man inte rätt från början och varför tar man inte konsekvenser. Nej jag blir mörkrädd. Nu ska det "lösas" med en skandal. Fy fan. Sorgligt.
Hur ska RG förklara detta under Almedalsveckan att man tar hit en finlandsfärja samtidigt som en gotländsk anläggning tvingats bort.

Ja du Pigge, det är farligt att visa muskler när det gäller då får man skit. Hoppas du och de dina orkar kämpa på, du har stöd av många, här är en.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar